Hoe kan je een auto openen zonder sleutel?

Lock picks voor auto’s, ook wel bekent als Jigglers of probeer sleutels, komen voor in een verscheidenheid aan vormen en maten. probeer sleutels zijn simpelweg de veel voorkomende vormen van sleutels. De belangrijkste Jigglers zijn ontworpen om de meest populaire sloten van auto’s te openen. Ze lijken op wel op een normale sleutel, maar het zijn geen echte sleutels speciaal gemaakt voor een uniek slot, juist het tegenovergestelde! Omdat ze daadwerkelijk zullen werken op elk voertuig door middel van lockpicking technieken te gebruiken.

lockpickauto

Een auto openen zonder sleutel

Auto opening kan eigenlijk een stuk makkelijker dan het lock picking van sloten. Na het openen van slechts een paar auto’s zul je beginnen te merken dat je skills zich ontwikkelen voor het gebruik van de juiste hoeveelheid kracht om de juiste pinnen te manipuleren. Gebruik je gezond verstand als je aan het oefenen bent. Je wilt bijvoorbeeld niet altijd werken aan de passagierszijde, maar ook bij de chauffeurs zijde aangezien alles in spiegeldschrift zal gaan gedurende lockpicking aan de andere zijde van de auto. Het is tevens een goed idee om te oefenen op ander auto’s, maar vraag de eigenaar wel om toestemming en teken daarvoor eerst welke krassen al op de wagen zijn om ongewenste situaties na de opening te voorkomen.

Ontdek meer over hoe lockpicking werkt!

Ontdek meer over lockpicking!!

Er zijn veel verschillende lockpick tools op de markt vandaag om de rechtshandhaving, professionele agenten en slotenmakers in staat te stellen om de toegang tot elk voertuig te krijgen zonder dat er een sleutel voor nodig is. Auto Jigglers of tryout sleutel worden over het algemeen niet gebruikt door professionele lockpick experts, omdat ze teveel lijken op gewone sleutel. Er is geen vervanging voor een goede lockpick set en een hoop agenten hebben nog steeds de voorkeur voor deze methode tot het verkrijgen van toegang tot een afgesloten voertuig. Voor hen zijn picks een zekerheid. Tryout sleutel zijn dat niet altijd en proberen kan geen kwaad, maar misschien werkt het niet. Andere lockpicking tools laten u echter nooit in de steek. Toch zijn er een groot aantal pro’s die een set of 2 van deze in de lockpick toolbox hebben voor het geval dat. Zoals bijvoorbeeld de lockpickgun.

Alleen voor hobbiesten!!

Het is niet onze bedoeling criminelen uit te leggen hoe ze toegang tot een voertuig moeten krijgen met lockpicken. Daarom leggen we ook niet precies uit hoe alles in zijn werking gaat bij het lockpicken van een slot. Er zijn namelijk veel slotenmakers die hun kost verdienen met deze lockpicking vaardigheden, maar voor de rest niets doen buiten deze eenvoudige lock pick werkzaamheden. Deze specialisten verdienen tot hondervijftig euro per uur, afhankelijk van het gebied en de tijd van de dag dat een oproep wordt beantwoord.

Deze lockpicker meesters gebruiken over het algemeen geen probeer sleutels, maar lockpick tools die speciaal zijn ontworpen voor zowel auto’s als professionele sloten. Ze begrijpen de mechanismen achter de werking van sloten leren constant nieuwe dingen over nieuwere, meer veiligere beveiligingssystemen die fabrikanten leveren bij nieuwere auto’s..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s